Eko GroupОРГАНСКИ ГРОЗДОВ СИРУП - МАЏУН


Информации за алергениПрисуство на потенцијално алергени
состојки во производот
Содржани според рецептот за подготовка Можност да бидат присутни во производот во трагови
Житарици кои содржат глутен (пченица, јачмен, спелта, рж, овес) Не Не
Морски плодови Не Не
Јајца (протеини, жолчка) Не Не
Риба Не Не
Кикирики Не Не
Соја Не Не
Млеко Не Не
Лактоза Не Не
Јаткасти плодови (лешници, бадеми, ореви, фстаци и др.) Не Не
Целер Не Не
Сенф и синап Не Не
Сусам Не Не
Сулфур диоксид и сулфити во концентрација поголема од 10mg/kg или 10mg/l Не Не
Лупин Не Не
Аспартам Не Не
Пченка Не Не
Лук Не Не
Печурки Не Не